Results 1 to 4 of 4

Thread: Error: Can't place node "mem_addr[0]" -- illegal location assignment PIN_ N16

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    1

    Default Error: Can't place node "mem_addr[0]" -- illegal location assignment PIN_ N16

    Hi everybody,
    This error appears when I try to complie the example design generated by ALTMEMPHY IP, I don't understand what's the error meaning and why it appears,how can I handle with it?
    Thank you for your advice~~~

    Best regards
    Angel

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bochum Germany
    Posts
    5,854
    Rep Power
    1

    Default Re: Error: Can't place node "mem_addr[0]" -- illegal location assignment PIN_ N16

    Posting the complete (expanded) error text would be necessary to understand the conflict nature, you should also tell the FPGA type. Problems of this kinds arise when not executing every step as suggested in the manual, e.g. not importing the tcl scripts with various assignments.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    1

    Default Re: Error: Can't place node "mem_addr[0]" -- illegal location assignment PIN_ N16

    Hi, thank you for you advice, the problem has been soveled.
    I placed the pin using the following way before:
    assignment- import assignment- import the .avs document
    Then I try to place the pin manually, the error disappeared.

    Thank you all the same, I will give more error information next time~~~

    Best regards,
    Angel

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Rep Power
    1

    Default Re: Error: Can't place node "mem_addr[0]" -- illegal location assignment PIN_ N16

    please can you tell me what should I do when I have this kind of errrors:

    Error (171016): Can't place node "mem_dq[0]" -- illegal location assignment 3

    Thanks in advance;

Similar Threads

  1. Error: Port "i1" does not exist in primitive "nand2" of instance "g2"
    By alizadeharand in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 1
    Last Post: July 24th, 2011, 11:23 PM
  2. Error: Can't place node "clkIn" -- node has differential I/O pin pair inconsistencies
    By Dan521 in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 0
    Last Post: April 7th, 2011, 02:27 PM
  3. Arggh! Error: Can't find port "ocp_enable" in OpenCore Plus entity "auk_ddr_hp_init".
    By dine909 in forum FPGA, Hardcopy, and CPLD Discussion
    Replies: 16
    Last Post: December 22nd, 2008, 01:26 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: August 7th, 2008, 07:58 AM
  5. Error: The Fitter cannot add location assignment PIN T28 to node
    By ljepson in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 7
    Last Post: August 6th, 2008, 09:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •