Results 1 to 2 of 2

Thread: Arria 10 uboot

  1. #1
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    3
    Rep Power
    1

    Default Arria 10 uboot

    Hi all,

    Currently we are using u-boot from socesd version 16.1.

    In which U-boot is configured to execute from internal RAM, its not relocating to DDR.

    But we want to relocate u-boot to DDR, how this can be done.?


    -Manoj

  2. #2
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    204
    Rep Power
    1

    Default Re: Arria 10 uboot

    Hi, part of the uboot for Arria 10 currently does the DDR calibration and setup. As such, you will need to split the startup code (with DDR calibration) from the post calibration - I suspect this is something not easily done, given the bsp-editor tool did not have this option today.

    I suggest you file a service request to Altera for assistance on this.

Similar Threads

  1. UBoot
    By cybdenw in forum General Software Forum
    Replies: 9
    Last Post: March 22nd, 2005, 09:51 AM
  2. Quartus 4.2 and UBoot
    By cybdenw in forum General Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: March 18th, 2005, 12:12 PM
  3. Still UBoot ing...
    By cybdenw in forum General Software Forum
    Replies: 11
    Last Post: February 24th, 2005, 09:41 AM
  4. Program UBoot
    By cybdenw in forum General Software Forum
    Replies: 21
    Last Post: February 22nd, 2005, 05:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •