Results 1 to 2 of 2

Thread: SOC QSPI Flash loading issue

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    93
    Rep Power
    1

    Default SOC QSPI Flash loading issue

    I have a custom Cyclone 5 SOC board.
    I use the QSPI S25FL512.
    When I program the QSPI with the preloader from soceds command line, I see the following lines on the command line.


    So I think I programmed the QSPI flash memory successfully. The problem is I don't see any output on the terminal.
    BSEL[2:0]='111'
    VCCIO for that HPS bank is 3V. QSPI flash supply is 3V
    HPS_FLASH_DCLK does not have pull down resistor as in some evaluation boards.

    Note that when I put the same preloader on the SDCARD, it loads successfully.
    Thanks.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by sherif123; January 11th, 2017 at 10:12 AM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    93
    Rep Power
    1

    Default Re: SOC QSPI Flash loading issue

    Sorry it is my mistake. It is working successfully.

Similar Threads

  1. write to qspi hangs when application boots from qspi flash
    By gxk in forum SoC Baremetal and Hardware Libraries
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2015, 07:42 AM
  2. Loading preloader image to QSPI Flash for Booting
    By nitin003 in forum SoC Baremetal and Hardware Libraries
    Replies: 2
    Last Post: July 7th, 2015, 01:04 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: April 8th, 2015, 03:12 AM
  4. QSPI Flash vs SD-Card - HPS flash memory
    By Claudia in forum SoC Device Discussion
    Replies: 3
    Last Post: July 27th, 2014, 11:57 PM
  5. SW loading to ECPS flash issue
    By arbelgol in forum General Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: October 19th, 2009, 12:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •