Results 1 to 2 of 2

Thread: SOC QSPI Flash loading issue

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    69
    Rep Power
    1

    Default SOC QSPI Flash loading issue

    I have a custom Cyclone 5 SOC board.
    I use the QSPI S25FL512.
    When I program the QSPI with the preloader from soceds command line, I see the following lines on the command line.


    So I think I programmed the QSPI flash memory successfully. The problem is I don't see any output on the terminal.
    BSEL[2:0]='111'
    VCCIO for that HPS bank is 3V. QSPI flash supply is 3V
    HPS_FLASH_DCLK does not have pull down resistor as in some evaluation boards.

    Note that when I put the same preloader on the SDCARD, it loads successfully.
    Thanks.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by sherif123; January 11th, 2017 at 10:12 AM.

Similar Threads

  1. write to qspi hangs when application boots from qspi flash
    By gxk in forum SoC Baremetal and Hardware Libraries
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2015, 07:42 AM
  2. Loading preloader image to QSPI Flash for Booting
    By nitin003 in forum SoC Baremetal and Hardware Libraries
    Replies: 2
    Last Post: July 7th, 2015, 01:04 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: April 8th, 2015, 03:12 AM
  4. QSPI Flash vs SD-Card - HPS flash memory
    By Claudia in forum SoC Device Discussion
    Replies: 3
    Last Post: July 27th, 2014, 11:57 PM
  5. SW loading to ECPS flash issue
    By arbelgol in forum General Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: October 19th, 2009, 12:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •