Results 1 to 3 of 3

Thread: IEEE library showing up in red

  1. #1
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    4
    Rep Power
    1

    Default IEEE library showing up in red

    Hi,

    I just started programming in VHDL for a computer architecture class and I was wondering if it was normal that when I type in: library IEEE; use IEEE.STD_LOGIC_1164.all; it shows up as:

    library
    IEEE; use IEEE.STD_LOGIC_1164.all;


    In the examples I have, the whole line shows up in blue. Does it mean the library isn't working?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default Re: IEEE library showing up in red

    It seems that if it is a built in library/packet, the name will be red in quartus. If it is something you write by your own and attached in the work folder, the name will be blue.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    4
    Rep Power
    1

    Default Re: IEEE library showing up in red

    Thank you!

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: September 13th, 2016, 02:37 PM
  2. Conversion IEEE 754 to BCD
    By tsantosc123 in forum VHDL
    Replies: 2
    Last Post: July 14th, 2014, 09:46 AM
  3. ieee 754 format
    By technovlsi in forum General Altera Discussion
    Replies: 3
    Last Post: August 16th, 2011, 12:21 AM
  4. IEEE 754 in modelsim
    By eirikst in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 5
    Last Post: July 23rd, 2010, 06:54 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: October 20th, 2009, 06:40 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •