Results 1 to 9 of 9

Thread: How can I activate these IP in QSys?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default How can I activate these IP in QSys?

    How can I activate these IP in blue circle in QSys?
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 1.jpg (20.6 KB, 20 views)

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    794
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    Your target device has to be one of the device families listed for the IP.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    I used one of the FPGA listed in the table to design my own PCIe card as the target device then that option will automatically activated?

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Posts
    794
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    Yes. You can also click the little gear above to make them available, but that means you'll have to move the generated files to a project targeting the supported device instead of using it for this project.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    How can the QSys knows which FPGA I have used in the design? I used EP4CGX75CF23 in my PCIe card, why those items still in disable state?

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Posts
    794
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    System Settings or Device tab (depending on which edition of the tool you're using)

  7. #7
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    EP4CGX75CF23 is Cyclone V series, but why I can't see the item become enable?

  8. #8
    Join Date
    May 2013
    Posts
    794
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    That device may not support the hard IP, only soft.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    15
    Rep Power
    1

    Default Re: How can I activate these IP in QSys?

    If that device does not support hard ip why does it still in the list?

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: February 1st, 2018, 06:43 AM
  2. video glitches when activate commands
    By mrbietola in forum General Altera Discussion
    Replies: 2
    Last Post: June 24th, 2012, 10:26 PM
  3. How to activate LVDS Rd OCT for Arria II GX
    By skallas in forum FPGA, Hardcopy, and CPLD Discussion
    Replies: 2
    Last Post: March 10th, 2011, 10:55 PM
  4. Did anyone activate 2x16 LCD in count_binary sample code b4?
    By AK51 in forum General Altera Discussion
    Replies: 1
    Last Post: January 25th, 2010, 05:22 PM
  5. How to activate the built-in clock inverter in LE?
    By zzone in forum General Altera Discussion
    Replies: 3
    Last Post: December 28th, 2007, 06:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •