Results 1 to 2 of 2

Thread: FS2 support for Cyclone 5 FPGAs

  1. #1
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default FS2 support for Cyclone 5 FPGAs

    Hi,
    We have been using FS2 interface on Cyclone 2 FPGA all these years. We are now migrating to Cyclone 5 but found that there is no support for FS2. We used TCL scripts on cyclone2 and we need to re-write everything. We thought it is a common issue for legacy product upgrades. Any one facing same issue ? Any alternatives ?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default Re: FS2 support for Cyclone 5 FPGAs

    Is this the right place for the above question ? If not, can you suggest other forum for better visibility? Thanks

Similar Threads

  1. Cyclone FPGAs being discontinued?
    By BillyZDSP in forum General Altera Discussion
    Replies: 2
    Last Post: June 26th, 2018, 10:04 AM
  2. best and free RTOS for Cyclone V SOC FPGAs
    By mojcmos in forum Other SoC Operating Systems
    Replies: 1
    Last Post: December 15th, 2016, 08:00 PM
  3. Faulty Cyclone II FPGAs
    By Ade Coles in forum FPGA, Hardcopy, and CPLD Discussion
    Replies: 4
    Last Post: August 11th, 2015, 10:48 PM
  4. Do cyclone IV FPGAs support dynamic reconfiguration?
    By alegomaster in forum FPGA, Hardcopy, and CPLD Discussion
    Replies: 2
    Last Post: July 19th, 2013, 02:24 AM
  5. Cyclone III FPGAs
    By amirster in forum General Altera Discussion
    Replies: 2
    Last Post: July 6th, 2007, 05:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •