Results 1 to 2 of 2

Thread: AXI to AHB Bridge

  1. #1
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default AXI to AHB Bridge

    Hello Forum,

    Could you please help me in knowing how to convert the AXI to AHB transactions.

    Thanks
    Sunil S.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas Y'all
    Posts
    2,352
    Rep Power
    1

    Default Re: AXI to AHB Bridge

    I think Qsys supports AXI and AHB so if you bolt masters and slaves using different protocols it'll handle the conversion for you.

Similar Threads

  1. using axi bridge
    By stxo6410 in forum SoC Device Discussion
    Replies: 0
    Last Post: October 23rd, 2013, 10:56 AM
  2. Usage of pipeline bridge and clock crossing bridge
    By StMartin81 in forum General Discussion Forum
    Replies: 3
    Last Post: April 10th, 2012, 12:16 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: November 14th, 2011, 03:17 PM
  4. Bridge
    By Melomane in forum General Discussion Forum
    Replies: 2
    Last Post: October 2nd, 2006, 11:24 PM
  5. AHB bridge
    By AlexS in forum General Discussion Forum
    Replies: 0
    Last Post: February 15th, 2005, 01:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •