Results 1 to 2 of 2

Thread: Test spam issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    119
    Rep Power
    1

    Default Test spam issue

    Hello Steve,

    Here is Pavel. I hope my message will rich you.

    All the best.

    Pavel

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    81
    Rep Power
    1

    Thumbs up Re: Test spam issue

    Hi Pavel-

    Yes, no issues with this particular post of yours regarding moderation, so it must be the content within the post

    You might try using the code function:

    Code:
    Code Command is the # in the advanced editor, on the right side, next to the <> and PHP icons
    In theory, anything wrapped inside the code tag wont get munged. Will it get spam filtered? Not sure.

Similar Threads

  1. UART Test ISSUE (LOOPBACk)
    By kondasandeepkumar in forum General Discussion Forum
    Replies: 3
    Last Post: March 18th, 2016, 08:23 AM
  2. Transceiver Toolkit - Issue with test mode Auto sweep & EyeQ
    By gilles.habegger in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 25th, 2013, 05:24 AM
  3. shared event nios II/f issue running from sdram - memory test passes
    By nyquist2008 in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 3
    Last Post: January 28th, 2013, 08:52 PM
  4. verilog test code issue
    By and1965 in forum FPGA, Hardcopy, and CPLD Discussion
    Replies: 6
    Last Post: June 4th, 2009, 12:59 PM
  5. spam
    By svhb in forum General Software Forum
    Replies: 1
    Last Post: January 7th, 2007, 01:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •