Results 1 to 1 of 1

Thread: Modelsim and Altera IP

  1. #1
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default Modelsim and Altera IP

    I found the cause. Please ignore the question below.

    Hi,
    I have a very simple design in which I use an iopll and chip_id IPs. The design is compiled fine on Quartus Pro v18. However, Modelsim cannot find the iopll and chip_id libraries when I compile in Modelsim. I think somehow those two libraries are not generated properly from Quartus. I use Intel Modelsim.
    Can someone please help me with this? I am new to FPGA design.
    Thanks
    Last edited by dvnguyen@ncst.com; July 12th, 2018 at 05:30 AM. Reason: more info

Similar Threads

  1. setting default modelsim.ini path in altera modelsim 6.5e
    By sumalama in forum General Altera Discussion
    Replies: 0
    Last Post: December 11th, 2013, 05:29 PM
  2. ModelSim-Altera vs. ModelSim DE Plus: Help choosing a simulator
    By joe306 in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 4
    Last Post: December 4th, 2013, 01:57 PM
  3. The error when load Altera libraries into ModelSim using Altera tcl scripting
    By buddha1987 in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 7
    Last Post: August 29th, 2012, 06:38 PM
  4. SOPC Simulation with ModelSim Altera vs. ModelSim PE
    By Marlon Winder in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 4
    Last Post: May 9th, 2011, 09:19 AM
  5. Difference between Altera Modelsim and Modelsim by Mentor?
    By cttmoon in forum Quartus II and EDA Tools Discussion
    Replies: 6
    Last Post: March 16th, 2010, 02:27 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •